Agamben-seminarie i Köpenhamn

posted in: Arrangemang | 0

Møllegades Boghandel i Köpenhamn arrangerar 23-24 augusti 2013 ett Agamben-seminarie. De skriver såhär:

”Tilmeld dig på tilmelding@moellegadesboghandel.dk!

Den italianske filosof Giorgio Agamben, er bedst kendt for sine politisk-juridiske begreber som ’undtagelsestilstand’ og ’lejr’. Vigtige begrebsdannelser i verden i dag, men Agambens filosofi er også i det litterære, det teologiske, det historiske med mere. Derfor har vi i Møllegades Boghandel atter sat os for at trække filosofien ud af de universitære kontorer, ud på gaden, og i den forbindelse har vi indbudt en god håndfuld af de kløgtigste Agamben-kendere herhjemme til at bære vidnesbyrd fra Agambens store œuvre og lade os føre hinsides de mest populære og fortærskede dele af hans filosofi.

Det bliver således på et bagtæppe af potentialitet, biopolitik og ubestemmelighed, at Møllegades Boghandel nu byder op til filosofisk sanktsvejtsdans i vores lille bog-undtagelsestilstand. På programmet er der potentialiteten som sådan, den Europæiske Unions tilstand, venskab, messianismen, tragedien og meget andet.

Vær med til at lade filosofien blive en væren-i-gaderne og byd velkommen til:

Carsten Juhl
Søren Gosvig Olesen
Marie Louise Krogh
Mikkel Bolt Rasmussen
Christina Marie Jespersen
Mårten Björk
Jørn Erslev Andersen

Seminaret foregår fredag den 23. august klokken 19-22 og lørdag den 24. august klokken 13-15.30”

Bokhandelns adress är Møllegade 8A, Köpenhamn.

https://www.facebook.com/events/487140118031227/