Release för Sekularism, populism, xenofobi

posted in: Arrangemang | 0

Välkomna till ett samtal med Mattias Martinson, professor vid teologiska institutionen, Uppsala universitet, om hans nya bok Sekularism, populism, xenofobi som behandlar de populistiska och främlingsfientliga sidorna av de senaste årens religionsdebatt.

Medverkande i samtalet är, vid sidan av Mattias Martinson, Petra Carlsson, teolog och verksam på Stockholms teologiska högskola, Nazem Tahvilzadeh, fil. dr. i offentlig förvaltning och skribent i tidskrifter som Fronesis och Mana, samt Ida Simonsson, doktorand i teologi vid Uppsala universitet.

Fritt inträde!

Tid: 29 november kl. 18:30 – 20:30

Plats: Storkyrkan i Gamla stan, i Själakoret en trappa upp. Trädgårdgatan 9

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/293192494535332/